Bezoek Leipzig

Beste donateurs,
Het weekend van 25 en 26 juli hebben enkele Stibansmedewerkers een bezoek gebracht aan Leipzig en natuurlijk even een kijkje genomen bij de 252 bij SFW. Het gaat erg goed met de werkplaats, men was erg druk, zelfs op zaterdag werd gewerkt.

De 252 verkeert nog geheel in dezelfde staat als dat we hem afgeleverd hebben in april. Kortom men heeft nog niets gedaan aan het treinstel zelf, men was tot nu toe druk geweest met de werkvoorbereiding en de afronding van andere projecten. In augustus komt het stel naar binnen en wordt het ‘gebroken’. De planning van SFW is nog steeds om eind 2009 klaar te zijn. Een delegatie van het Stibansbestuur is uitgenodigd op de klantendag op 29 augustus ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de werkplaats. Dan zullen we de vorderingen aanschouwen en zeker bespreken met de bedrijfsleiding aldaar.

Bijgaand nog enkele foto’s van Perry van der Meer; er stond niet alleen maar oud spul maar ook een afgedankt prototype van DB.

del-252-11del-252-11
proto1